А.Д. Осигурителна полиса е постојано отворена за искусни и мотивирани соработници.
Доколку сте заинтересирани за работа во Друштвото, испратете ни CV

Активни огласи за вработување

Референт за осигурување

 • Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Предност познавање на англиски јазик
 • Способност за тимска работа
 • Комуникациски и организациски вештини
 • Професионален пристап кон обврските


Лични примања

 • 18.000 денари, за време на обука, по завршување на обуката по меѓусебен договор

Администратор за сектор штети

 • Скопје, Дирекција

Потребни квалификации:

 • Завршен Правен или Економски факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување на возачка дозвола B категорија
 • Способност за тимска работа
 • Комуникациски и организациски вештини
 • Професионален пристап кон обврските

Лични примања

 • 18.000 денари, за време на обука, по завршување на обуката по меѓусебен договор

Останати информации

Рок во кој ќе биде извршен изборот на кандидатот е 30 дена по завршувањето на огласот

Заинтерисираните кандидати кои ги исполнуваат условите да достават кратка биографија (CV), мотивационо писмо и копија од уверение за завршено образование со кликање на копчето ПРАТИ CV или на адреса Бул.Св.Климент Охридски Бр.26 Скопје во период од 01.10.2022 до 16.10.2022.

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат условите од огласот.

Прати CV

АД Осигурителна полиса перманентно бара надворешни соработници за продажба/посредување на осигурување, доколку сте заинтересирани пратете CV

Прати CV